Játék!

!!JÁTÉK!!
Részletekért olvasd el a Menű fülben található NYEREMÉNY menűpontot vagy katt ide: Link

1_Indulási

... És eljött a nap, amit már mindennél jobban várt a 7 ketchum-i fiatal. Senki és semmi nem tudhatta előre, hogy milyen lesz ez a nyár. Igazából sok választási lehetőség nem is igazán akadt. Vagy valami elképesztően szuper, vagy katasztrófa. Nos, hát a katasztrófa nyaralás hallatán szinte kivétel nélkül mindenki arra gondolhat, hogy végig esett, semmi értelmes program, bal-bla-bla. De itt nem! A katasztrófának itt teljesen más lesz az értelme.

Eliz és Joe már összepakolta cuccaikat és hordták ki a táskákat a nappaliba. Mind a ketten azzal a tudattal huppantak le a kanapéra, hogy a következő napok csak az övéké lesz. Azt csinálhatnak, amihez épp akkor kedvük tartja. Kis romantikázás a tábortűznél, vagy épp egy sátorszaggató vad szex. Ugyan bármi szóba jöhet, az nélkül, hogy bárki is felügyelné őket. De tényleg bármi, még az is amikre ők aztán végképp nem is gondolnak egymást falva a kanapén.
Nem telt bele sok időbe és Alex is megérkezett. Alex, aki maga se tudja, hogy akarja e ezt a kirándulást vagy sem. Ez lesz az első alkalom, hogy 21 év után először nyaral a szülei nélkül. Ő maga se tudja mit várjon ettől az egésztől. Próbál önállóbb lenni, kilépni a szülői köpeny mögül és megízlelni az élet valódi ízét. Alex, aki meleg eleve kicsit visszahúzódó. Nem voltak igaz barátai mindaddig, míg Vivit meg nem ismerte. Ő meg hozta magával a többieket. Azzal a céllal dobta le a küszöböt átlépve a cuccait, hogy férfiként fog visszatérni Ketchum-be. Hát meglátjuk ő hogyan jut vissza szülővárosába...
Alex után Kate tipegett be a nappaliba. Csili-vili kis táskáját letette a padlóra amiben ugyan senki nem tudta elképzelni, hogy mi a fene fért el. Talán egy bugyi, óvszer és sminkkészlet. Annál több nem igazán. Kate-ből ez nagyon is kitelik. Csak úgy falja a pasikat és, hogy fokozzuk még le se tagadja. Őszintén szólva őt senki nem hívta. A kis szőkeségnek oly annyira jó a hallása, hogy hallotta mikor erről beszélnek a többiek és önként ajánlkozott, hogy megy ő is. És hát mivel Mike exe, így szinte kötelességének érezte, hogy színesítse még a csapatot. Szóval azonnal meglett ki lesz a nyaralás kurvája. 
Kis idő múlva Mike és Vivi kézen fogva, szinte már rohantak be a házba. Ők lennének a tökéletes álompár? Mondhatjuk, de Vivi csőrét nagyon szúrja volt barátnője, Kate aki ugye, mint kiderült Mike exe. Szóval teljesen érthető mire fel az a féltékenykedés.  Mike és Vivi is hasonló célokkal mondott igent erre a kirándulásra, mint másik párunk, Eliz és Joe. De, hogy nekik is milyen emlékeket fog ez belevésni elméjükbe még senki se tudta. Viviékkel jött, a kisbusszal Bob, aki egy eléggé meghatározhatatlan személyiség. Van mikor teljesen elengedi magát és ő lesz a nagy party arc, és bizony van mikor visszahúzódik és cincogó kis egér lesz belőle. Ezt a kettősséget az is kiválthatja, hogy kőkemény drogos. Senki nem mondaná el róla első ránézésre. Most 22 éves és már 16 évesen rákapott az általa istenített szerre. Bob úgy köszönt el otthonról, hogy tudta bármi történhet. Talán ő volt az egyetlen aki gondolt arra, hogy nem fog hazajönni úgy, ahogy elment. De arra ezért nem gondolt, ami valójában történni fog vele és a többiekkel. 
És ezzel össze is jött a kis csapatunk. A 7 főszereplőnk nevetgélve tartott a kisbuszhoz és pakolta be a nehéz túra hátizsákokat. És mint később kiderült Kate nem csak azt a kis táskának se mondható valamit hozta magával. Szinte egy egész ruhatárat pakolt fel rózsaszín bőröndjeibe. De még is mit gondolt, New York-ba mennek? Nagy nehezen Joe eligazgatta a táskákat és örömmel közölte, hogy minden a csomagtartóban, mehet a buli! Mike beült a volán mögé, csodaszép szőke barátnője, Vivi mellé az anyósülésre. A hátsó üléssort Joe és Eliz vette birtokba. A többiek pedig ahogy jött. Zene be és már indultak is a Big Lake-hez, a tóhoz.
~Srácok..!  Ki kér? Vett elő a zsebéből Bob egy zacskót, tele fehér porral.
~Dobd hátra! Kiáltott előre Joe és már a kezében is volt a kis zacskó, majd pár másodperc múlva fehér poros orrát Eliz nyelvével tisztította meg. Aztán vonakodva de Alex is szippantott egyet a cuccból és a szőke bombázó, Kate szinte már nyálát csorgatta utána. Mike és Vivi pedig maradt a józanok világába, míg szép lassan a hátul lévők megőrültek.
~Ez a nyár lesz a legjobb életetek során... Ezt sose fogjátok elfelejteni. Mondta nevetve Bob, akinek fogalma sem volt arról, hogy az a bizonyos élet nem is lesz olyan hosszú. Hogy az a bizonyos nyár tényleg felejthetetlen lesz. A hátsó kis csapat annyira elengedett, hogy szép lassan szóba kerültek a Big Lake történetek. Nem tudta a 7 fiatal közül senki, hogy valóban megtörténtek, vagy csak szóbeszéd az egész. Minden esetre talán volt köztük olyan, aki elhitte. Ha nem is teljesen, de egy kis részét biztosan. De, hogy mik is azok a történetek..? Hát kezdjük ott, hogy...






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése